Een pakkend bericht van de meter van onze organisatie

By 05/05/2014News

Ik ben Sanne Cant, een beroepswielrenster woonachtig te Lille. De voorbije jaren werd ik 5 maal na elkaar Belgisch kampioen veldrijden, in 2012 behaalde ik brons op het WK veldrijden en in 2017 werd ik wereldkampioene. Ik behaalde ook veel ereplaatsen en medailles in mountainbike-wedstrijden en op de weg.

Kanker. Een vreselijke ziekte. Eens krijgen we er allemaal mee te maken.Soms wat verder van ons weg maar dan plots heel dichtbij. En dan ervaar je het belang van een goede en professionele begeleiding van deze patiënten, en de nood die ze hebben in het palliatieve stadium. Gelukkig steunt KempenFietst niet alleen de patiënt in het laatste stadium, maar dragen zij ook bij voor de opleiding van jonge verpleegkundigen voor begeleiding van kankerpatiënten. En hebben zij aandacht voor de praktische noden en comfort van de patiënt tijdens hun langdurige dagen in het dagziekenhuis van de Kempense ziekenhuizen. Ik nam wat graag het “meterschap”, voor deze organisatie, op mij en hoop dat ik zo kan bijdragen in de zorg voor mijn opa en zijn lotgenoten.

Ik hoop jullie te ontmoeten tijdens de fietshappening op 1 mei aan de campus van Thomas More te Turnhout
met veel sportieve groetjes

Sanne Cant